Circular nº 1.334

Barcelona, 23 de març de 2020.

 

Benvolguts associats,

Us remetem els protocols d’obligat compliment que des de la Direcció de Mercabarna ens han fet arribar i que son els que a continuació es detallen :

  • Obligatorietat de dur mascaretes (*).
  • Obligatorietat de dur guants.
  • Obligatorietat de respectar la distància mínima de 2 mts amb la resta de persones amb les compartiu espai de treball.
  • Donat l’aforament limitat de cada parada, tenint en compte la mesura anterior sobre la distància de seguretat, recomanem valorar la necessitat de concentració de personal i clients a les parades per tal d’evitar al màxim possible els riscos de contagi.

(*) Pel que fa a les mascaretes, Mercabarna està intentant tornar a proveir a les empreses que en no en tinguin, per la qual cosa rebreu una trucada des de l’AGEM de cara a saber si en teniu o no i , cas de no tenir, quantes mascaretes necessiteu. No està garantit el nombre de mascaretes, per la qual cosa, si ja en teniu agrairíem que féssiu saber aquest extrem quan us truquin per tal de poder proveir a qui no en tingui cap.

Una vegada arribin a Mercabarna, des de l’AGEM us donarem indicació, via correu electrònic,  de com seran entregades al responsable de cada empresa.

Mentre recordeu seguir, dins les vostres possibilitats, les mesures relatives a  extremar les mesures higièniques i la distància de seguretat.

Agraïm sincerament el seguiment que esteu fent i la cobertura del servei.

Atentament,

L’AGEM

Compartir esto