Circular nº 1.355

 

Barcelona, 19 de juny de 2020.

Benvolguts associats,

Estem molt a prop del final de l’estat d’Alarma i d’eliminació de les fases de desescalada  i volem aprofitar per recordar que , tot i així i fins que no estiguem en disposició d’accedir a una vacuna eficaç pel Covid 19, és necessari continuar fent ús de les mascaretes i de les mesures d’higiene i distància per evitar, dins del possible, rebrots o nous contagis.

Ara més que mai no hem de relaxar aquestes mesures i és responsabilitat de tots posar els mitjans per poder mantenir la normalitat.  Per tant us recomanem fer previsió d’equips de protecció (mascaretes, productes desinfectants, etc….) per afrontar l’estiu i el que ens queda per endavant.

Si us plau estigueu pendents de que els vostres clients, col·laboradors i personal observin les mesures aplicades fins ara.

Atentament,

L’AGEM

=======================================================================

Estimados Asociados,

Estamos muy cerca del final del Estado de Alarma y de la eliminación de las fases de la desescalada y queremos aprovechar para recordar que, pese a ello, hasta que no estemos en disposición de acceder a una vacuna eficaz para el Covid 19, es necesario continuar haciendo uso de las mascarillas y de las medidas de higiene y distancia para evitar, dentro de lo posible, rebrotes o nuevos contagios.

Ahora más que nunca no debemos relajar estas medidas y es responsabilidad de todos poner los medios para poder mantener la normalidad. Por tanto os recomendamos hacer previsión de equipos de protección (mascarillas, productos desinfectantes, etc…) para afrontar el verano y lo que todavía nos queda por delante.

Por favor, estad pendientes de que vuestros clientes, colaboradores y personal observen las medidas aplicadas hasta ahora.

Atentamente,

AGEM

Compartir esto