Circular nº 1.330

Barcelona, 17 de març de 2020.

 

Benvolguts associats,

 

Continuant amb les informacions que anem rebent sobre el PLA DE CONTINGÈNCIA EN RELACIÓ A LES MESURES PREVENTIVES COVID-19, us remetem la següent informació rebuda per part de Mercabarna en el pdf adjunt.

A més volem recordar, ara més que mai, que el nostre servei d’abastiment és imprescindible i hem de prendre molt seriosament les mesures proposades i fer que els nostres clients i compradors facin el mateix. A continuació us recordem quines son les mesures que, dins de les possibilitats de cada empresa, s’han de posar en pràctica per evitar el contagi massiu :

  • Respectar la DISTÀNCIA MÍNIMA DE SEGURETAT (1’5 a 2 metres) entre persones, tant entre el personal de l’empresa com en el cas de clients .
  • Els que tingueu equips de protecció (guants, mascaretes, gels desinfectats) tenir-ho a l’abast de les plantilles. En el pitjor dels casos l’aigua i el sabó amb un rentat exhaustiu també és vàlid.
  • Evitar visites i reunions que no siguin urgents. Es poden fer per altres mitjans no presencials.
  • Per tal de facilitar l’anterior, totes aquelles gestions que es puguin fer per mitjans telemàtics o a distància son recomanables (comandes per e-mail, telèfon, aplicacions de missatgeria instantània, etc…). Els clients només han de ser-hi a les vostres instal·lacions pel TEMPS INDISPENSABLE (pagament, recollida de mercaderia).
  • Els transportistes NO HAN DE TRASPASSAR EL MOLL.
  • Establir torns de menjador (cas que l’empresa en tingui) per evitar que es concentrin treballadors en un lloc tancat i preveure les distàncies mínimes.
  • Intensificar la neteja i desinfecció dels llocs de treball i de les instal·lacions.

Una vegada més, moltes gràcies per la vostra feina i la vostra col·laboració.

Atentament,

L’AGEM

Compartir esto