Circular nº 1.336

Barcelona, 25 de març de 2020.

 

Benvolguts associats,

Els cossos de seguretat competents ja estan demanant l’acreditació de les necessitats i motius del desplaçament de les persones. De no portar-lo a sobre, és possible que no permetin la mobilitat (sigui quin sigui el mitjà de transport) i/o poden arribar a sancionar per incompliment del confinament previst a les normes aprovades recentment.

Per aquest motiu, adjuntem un model de document actualitzat en format word, en versió catalana i castellana, per tal de que cada empresa pugui fer o actualitzar els ja existents. Recomanem incloure l’horari de prestació del servei per part dels treballadors així com els dies de la setmana en que es desenvolupa l’activitat.

Igualment us adjuntem el model de certificat autoresponsable de desplaçament (model oficial del Departament d’Interior) que ens poden demanar a més del que expedeixi cada empresa. Aquest darrer model ha d’indicar per què fem el desplaçament i la ruta prevista (normalment domicili de la persona i adreça a la que es dirigeix), junt amb  l’explicació d’utilitat d’aquest model oficial.

Esperem que us siguin útils.

Atentament,

L’AGEM

Compartir esto