Circular nº 1.343

 

Barcelona, 6 d’abril de 2020.

 

Benvolguts associats,

Mitjançant la present , segons comunicació d’ASSOCOME, amb la finalitat de recopilar informació relativa a la incidència que ha tingut fins ara la situació actual en les empreses associades, i transmetre-la a Mercabarna S.A., precisem conèixer les empreses que heu presentat un ERTO (expedient de regulació temporal d’ocupació) i, si disposeu de la seva resolució (si ha estat aprovat o no), ens ho comuniqueu també.

Per tant, us demanem que a la major brevetat ens faciliteu aquesta informació.

Amb l’enviament de la comunicació ens autoritzeu a disposar d’aquesta informació amb tercers, és a dir, tant amb Assocome com amb Mercabarna,S.A., i l’ Ajuntament de Barcelona, si fos necessari.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquest particular podeu contactar amb les oficines de l’AGEM al correu agem@agem.mercabarna.com , o be al telèfon 935562000.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

L’AGEM

 

Estimados Asociados :

Mediante la presente, según comunicación de ASSOCOME, con la finalidad de recopilar información relativa a la incidencia que ha tenido hasta ahora la situación actual en las empresas asociadas y transmitirla a Mercabarna, S.A., precisamos conocer las empresas que han presentado un ERTE (expediente de regulación temporal de empleo) y, si disponen de resolución (si ha sido aprobado o no) nos lo comuniquen también.

Por tanto les solicitamos que, a la mayor brevedad posible, nos faciliten esta información.

Con el envío de la comunicación, nos autorizan a poner a disposición de terceros dicha información , es decir, tanto con Assocome, como con Mercabarna, S.A, y el Ayuntamiento de Barcelona, si fuera necesario.

Si tienen cualquier duda sobre el particular, pueden contactar con las oficinas de AGEM en el correo agem@agem.mercabarna.com , o bien en el teléfono 935562000.

Muchas gracias por su colaboración.

AGEM

Compartir esto