Els Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna se sumen a la celebració del 50è aniversari del Carmel

El pròxim dimarts, 15 d’octubre, els Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna ofereixen un tast popular de cremes tardorenques amb el toc distintiu de la cuinera Maria Espín al Mercat del Carmel amb motiu del 50è aniversari d’aquest mercat barceloní.  En aquest tast es presentarà una selecció de quatre cremes tardorenques tradicionals: carabassa, castanya, moniato i bolets. La degustació popular se celebrarà el dimarts 15 d’octubre a les 12.30 en el mateix mercat.

Aquest tast s’engloba dins la iniciativa “Temps de Superfruits”, que consisteix , per una banda, en l’edició d’una Guia de Tardor  que es distribuirà a diversos mercats municipals  de Barcelona.  I,  d’altra, en la celebració del III Gran Tast de Cremes Tardorenques als Mercats de la Llibertat i El Ninot, que se celebrarà el dissabte 26 d’octubre,

El Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM), el Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona, i Mercabarna impulsen aquest tipus de campanyes per promoure un major coneixement dels fruits més característics de l’estació i els avantatges de consumir les fruites i les hortalisses de temporada.

AGENDA:
ACTE: Per molts anys, El Carmel! Celebració 50è aniversari Mercat del Carmel amb tast de cremes tardorenques
DIA: Dimarts 15 d’octubre.
Lloc: Mercat del Carmel, carrer de Llobregós. 149 (08032 Barcelona)
Hora: 12.30 h
50 ANIVERSARIO DEL CARMEL - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de frutas y hortalizas
AGEM

Escrit per: AGEM
Gremi d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província
Mercabarna
Data: Octubre 2019

Els Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna - Molt a prop teu
Compartir esto