CATEGORÍA DE PRODUCTOS

BUSCADOR DE EMPRESAS O PRODUCTOS

La Ribera S.A.

Conservas y SalazonesContact: Aleix Clavera Ortiz
Trabajo Mercabarna Parada 2018 Pabellón B Barcelona Barcelona 08040 EspañaTrabajo Plaça Comercial, 11 Barcelona Barcelona 08003 EspañaTeléfono Trabajo: 933195206Página web: Página WEB

Biography

Photo of La Ribera S.A.

L’actual La Ribera va ser fundada l’any 1941 per tretze socis bacallaners. L’empresa, que es deia la Comercial Salazonera, es va crear a fi de recepcionar les arengades que venien de sant feliu de guixols i les sardines de la costa del sud de la mediterrània per repartir-les als mercats de barcelona, negoci que aviat va prosperar malgrat que eren temps difícils.

Al 1948 el senyor Antonio Clavera i Costa, un dels 13 socis de la Comercial Salazonera i avi de l’actual propietari, va comprar el negoci als dotze socis restants, i aixi va començar LA RIBERA, S.A.

En un principi l’empresa estava especialitzada en la venda de salaons: bacallà, olives, arengades, sardines de la costa, etc… Amb els anys ha anat ampliant l’oferta a tot tipus de conserves, embotits, formatges, begudes, vins i caves.

Notes

Servicio integral a hosteleria y colectividades:

«Empresa majorista en alimentació especialitzada en restauració. El nostre client va desde l’hosteleria fins a la botiga detallista especialitzada, passant pel client particular que busca productes diferents i d’alta qualitat. El seguiment que fem dels productes que comercialitzem, des del seu origen fins a la seva destinació final, ens permet assegurar la qualitat amb la que han d’arribar a la taula del consumidor»

RoadmapSatelliteConnections Business Directory | LeafletConnections Business Directory | Leaflet

Mercabarna Parada 2018 Pabellón B Barcelona Barcelona 08040 España

Compartir esto