Circular nº 1.345

 

Barcelona, 14 d’abril de 2020.

 

Aclariment:

En relació a la Circular nº 1345 sobre oferta del proveïdor “STAGE” sobre mascaretes ens rectifica el preu de la mascareta médica recomenada. El preu unitari 0.51€. La més básica (Mascareta Civil) el preu de 0.46€ no ens la recomana per ser massa sencilla.

Per qualsevol aclariment https://spainstage.com.

Els preus indicats son amb IVA inclòs i els portes.

 

Benvolguts associats,

En relació al proveïdor d’ equips de protecció  “STAGE” , han creat una plataforma de compres per poder rebre les comandes per part de cada empresa interessada. Tot i que la comanda global inicial havia de ser d’un mínim de 100.000 unitats, hem arribat a un acord per tal de que, a partir de comandes globals entre varis interessats que arribin a 50.000 unitats, ens les faran arribar a Mercabarna, una vegada s’hagi completat la comanda mínima indicada.

Des de la mateixa empresa “STAGE”, pel nostre sector atenent a les necessitats d’empreses d’alimentació, ens recomanen la “mascareta mèdica” a un preu de 0’46.-€/unitat (IVA inclòs)   , que permet un canvi diari per a cada treballador.

Les mascaretes FFP2 estan indicades pel sector sanitari . Cas d’estar interessats en aquest tipus és necessari que globalment es compleixin els requisits anteriorment comentat.

Des d’aquesta opció, cada empresa pot demanar el nombre d’unitats que estimi convenient, atenent a les necessitats de cada firma.

Us facilitem l’enllaç per si és del vostre interès : https://spainstage.com

Atentament,

L’AGEM

Compartir esto