Barcelona, 16 d’abril de 2020.

 

    RECORDATORI EQUIPS DE PROTECCIÓ 16 D’ABRIL DE 2020

Benvolguts associats,

Com a continuació de les diverses comunicacions sobre proveïment d’equips de protecció (mascaretes, etc…) , algunes empreses ens heu fet saber que no teniu existències i que no en podeu aconseguir. Des de l’AGEM hem anat enviant contactes de proveïdors però el problema bàsic és el temps que triguen en servir les comandes d’aquests elements. A la circular 1.345 us hem facilitat el contacte amb l’empresa “STAGE” , la qual ha creat una plataforma de compra , adaptada a la nostra demanda, per tal de que cada empresa , a partir d’uns mínims, pugui demanar, pagar i tenir aquests equips.

Per aclarir els dubtes que van sorgint cal dir que :

  • L’empresa “STAGE” és una empresa distribuïdora a l’engròs , especialitzada en l’abastiment de grans consumidors (cooperatives sanitàries i similars), i per tant la comanda mínima global pel conjunt d’empreses de Mercabarna que ens permeten fer, és de 50.000 unitats DE CADA CATEGORIA DE PRODUCTE.
  • Des de la mateixa empresa “STAGE”, ens han recomanat pel nostre sector,  la “mascareta mèdica” a un preu de 0’51.-€/unitat (IVA i transport fins a Mercabarna inclosos )   , que permet un canvi diari per a cada treballador.
  • La mascareta “civil” és massa senzilla i no la recomanen per l’alerta actual.
  • Les mascaretes FFP2 estan indicades pel sector sanitari . Cas d’estar interessats en aquest tipus és necessari que globalment es compleixin els requisits anteriorment comentat, és a dir, una comanda global de 50.000 unitats.
  • El termini d’entrega, una vegada arribades a les 50.000 unitats, és d’una setmana, per tant, quan més aviat completem la comanda, abans arribarem al global mínim que ens demanen i abans les tindrem.
  • Si us plau, tingueu en compte que la situació actual va per llarg i encara que es flexibilitzin les mesures de confinament, haurem de seguir portant equips de protecció durant algunes setmanes si no és més temps. Per tant us demanem que feu previsió sobre aquest punt a l’hora de comprar els EPI.

Des d’aquesta opció, cada empresa pot demanar el nombre d’unitats que estimi convenient, atenent a les necessitats de cada firma.

Us facilitem l’enllaç per si és del vostre interès : https://spainstage.com

Atentament,

L’AGEM

Compartir esto