Circular nº 1.346

 

Barcelona, 27 d’abril de 2020.

 

Benvolguts associats,

Per la present posem en el vostre coneixement que, després de diverses negociacions amb la Direcció de Mercabarna, s’ha arribat a l’acord de que MERCABARNA NO GIRARÀ EL REBUT CORRESPONENT AL CANON-LLOGUER CORRESPONENT AL MES DE MAIG DE 2020 i aquest quedarà, de moment i si no hi ha modificacions, AJORNAT AL MES D’AGOST DE 2020. Us anirem informant sobre el particular.

Tanmateix i donat que intentem evitar l’acumulació de pagaments, s’està estudiant la possibilitat de poder fraccionar aquests pagaments.

Sobre les diverses consultes relatives a possibles rebaixes, descomptes, condonacions (totals o parcials) d’aquests conceptes (cànon, lloguer, etc…), des de l’AGEM i des d’ASSOCOME estem estudiant junt amb la Direcció de Mercabarna, CADA CAS CONCRET i, en especial, els d’aquelles empreses en les que l’afectació és molt més greu. Tots som conscients que hi ha empreses amb ERTO. Sobre aquestes no hi ha cap dubte que tindran un tractament diferenciat atesa la seva situació i mentre duri aquesta situació. També hi haurà casos que , tot i no haver presentat ERTO o havent-lo sol·licitat aquest hagi estat denegat. Evidentment les sol·licituds especials sobre situacions particulars, seran escoltades i tingudes en compte per veure quina o quines mesures convé aplicar, però en tots els casos s’haurà d’acreditar suficientment i documentalment la situació al·legada.

Per aquesta raó, posem a l’abast de qui ho necessiti, qualsevol tipus d’orientació i els serveis de l’AGEM per poder intervenir en els casos concrets. Si pel contrari preferiu anar directament a tractar el tema amb la Direcció de Mercabarna, podeu fer-ho sense cap problema.

Atentament,

L’AGEM

Compartir esto