Barcelona, 21 d’abril de 2020.

COMUNICAT FUNCIONAMENT DEL MERCAT

 

Benvolguts associats,

En les darreres setmanes de confinament, totes les empreses de la Unitat Alimentària hem hagut d’adaptar-nos a les circumstàncies provocades per la pandèmia Covid-19.

Des de l’AGEM hem considerat necessari recorda que, segons es preveu per les autoritats una tornada gradual a una relativa “normalitat” , L’HORARI OFICIAL DEL MERCAT NO HA CANVIAT i per tant continuarà com fins abans de l’estat d’alarma.

Per això, a partir de dilluns 27 d’abril la Vigilància de Mercabarna reprendrà les tasques de control horari de l’entrada de clients detallistes al Mercat, ubicació de barreres, etc… com s’havia fet fins el moment de la declaració de l’estat d’alarma.Entenem que després de gairebé 6 setmanes , és moment de començar a tornar a la normalitat. Per tant, us demanem si us plau que durant aquesta setmana aneu avisant i informant als vostres clients i compradors sobre la normalitat horària esmentada per tal d’evitar confusions i situacions incòmodes, tant per uns com per uns altres.

Tot això ajudarà a evitar els col·lapses que darrerament s’han vingut produint per coincidència entre descàrrega, vendes i càrrega i podrem treballar a l’hora que mantindrem, dins del possible, les mesures de seguretat encara vigents.

Us demanem i agraïm anticipadament la vostra col·laboració en aquest tema i així entre tots assolirem , dins dels possibles, la tornada a la “normalitat”.

Atentament,

L’AGEM

Compartir esto