Dissabte 28 d’Octubre al Mercat del Carmel

AGEM celebra La Castanyada amb MenjaTardor! al mercat del Carmel
El proper dissabte 28 d´octubre, l´Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM) celebra l´esdeveniment MenjaTardor! al mercat del Carmel. L’objectiu és donar a conèixer els productes de temporada dels mercats de Barcelona mitjançant una degustació, tallers infantils i la Guia Receptari .

Tast popular de Brunoise de Fruits de Tardor amb maridatge sorpresa
El tast tindrà lloc de 11:00 a 13:30 hores i consistirà en un brunoise de fruits de tardor: magrana, pera, mango, caqui, mandarina.
La degustació es completa amb un maridatge sorpresa amb espècies, com la regalèssia – que dona un toc molt singular als cítrics! – , la canyella, la nou moscada i el polsim de castanya. Una original experiència de sabors que estem segurs que t’agradarà!

Tallers infantils
Els tallers infantils tindran lloc de 11.00 a 13.00 hores i estaran dirigits a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Els infants aprendran com desgranar una magrana i a més participaran en tallers de plastilina i dibuix.

Guia MenjaTardor!
Totes les persones assistents a l’esdeveniment rebran la Guia MenjaTardor!, una publicació amb receptes de tardor de la xef Carme Ruscalleda.

Informació pràctica
L’esdeveniment MenjaTardor! se celebrarà el dissabte 28 d’octubre d’11:00 a 13:30 hores al mercat del Carmel, ubicat al carrer del Carmel, 73, a Barcelona. L´entrada és gratuïta.

Més informació
Per a més informació sobre l’esdeveniment, contacteu amb AGEM (aquí)

PRESENTACIÓ DE LA GUÍA MENJA TARDOR!

Amb consells i receptes de Carme Ruscalleda

La tardor és una estació extraordinàriament rica en fruites i hortalisses de proximitat. El final de l’estiu i el principi de l’hivern propicien una estació tan variada en productes de la terra, entre els quals no podem oblidar l’esperada temporada de bolets.

Des del Gremi Majorista de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) us presentem aquesta petita guia de la temporada, que recull el moment òptim per gaudir de cada fruit de la tardor.

Guia-Tardor-2023 - AGEM Mercabarna - Con recetas de Carme Ruscalleda

CARTELL DE L’EVENT PER A IMPRIMIR

A3 CARTEL - Guia-Tardor-2023 - AGEM Mercabarna - Con recetas de Carme Ruscalleda

La informació està disponible també a les webs: https://www.fruitsdetardor.com y www.agem.mercabarna.com, on podeu veure i descarregar de forma gratuïta.

AGEM

Escrit per: AGEM
Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Provincia
Mercabarna
Barcelona Octubre 2023

Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna - AGEM
Compartir esto