Grans receptes festives amb Fruites i Hortalisses de la Carme Ruscalleda
per aquest Nadal 2019

El Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) impulsa un any més la campanya “Aquestes Festes, Alegria i Bona Cuina”, conjuntament amb altres sectors dels aliments frescos de Mercabarna. L’acció consisteix en l’edició i distribució d’un díptic amb suggeriments per triar i cuinar els productes frescos per als àpats nadalencs. S’han fet 20.000 unitats de la guia que podeu demanar al vostre fruiter o fruitera de confiança dels mercats municipals de Barcelona i demarcació. D’altra banda, la mundialment reconeguda Carme Ruscalleda ens ha elaborat dues receptes excepcionals amb fruita i hortalissa per quedar com uns reis i unes reines amb els nostres convidats.

Descarrega’t la guia “Aquestes Festes, Alegria i Bona Cuina”

I, és que, fruita i hortalissa, siguin de temporada, de proximitat o exòtiques, guanyen any rere any protagonisme a les taules festives tot aportant color, sabor i distinció. Doneu un punt gourmet i sorpreneu amb les hortalisses mini: pastanagues de colors, albergínies, carbassons, cogombrets, tomàquets xerri o porros. La seva mida és mini, però el seu sabor és gran! També disposeu de patates violeta i bròquil de colors. Aquestes hortalisses fan d’un boníssim plat, un plat extraordinari! Un consell: si no trobes aquests productes a la teva parada habitual, fes l’encàrrec al teu fruiter de confiança!

I què dir de les fruites? Als boníssims cítrics de temporada, se sumen la quasi tradicional pinya, vistosa i digestiva, el raïm de Cap d’Any, les temptadores maduixes i els sempre festius fruits vermells – nabius, gerds, móres – .

Aquestes Festes, Alegria i Bona Taula amb molta Fruita i Hortalisses - AGEM - Mercabarna - Majoristes de fruites i hortalisses de Barcelona

Les receptes de Carme Ruscalleda per aquestes festes amb Fruites i Hortalisses

De Nadal Reis, Bon producte i Bona Cuina”, aquest és el suggeriment que us fem els majoristes de l’AGEM i per això hem pensat en la Carme Ruscalleda, gran defensora del producte de temporada, per proposar-vos dues receptes festives amb fruites i hortalisses per aquest Nadal 2019.

Mix d’Hortalisses “A la vinagreta”

Pinya i Cítrics, unes postres refrescants

AGEM

Escrit per: AGEM
Gremi d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Provincia
Mercabarna
Data: Desembre 2019

Els Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna - Molt a prop teu
Compartir esto