L’AGEM (Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província) i Mercabarna, celebrem aquest any en especial l’Any Internacional de la Fruita i la Verdura (AIFV)

Durant aquests 21 anys, més de 130.000 alumnes de 3er i 4art de cicle mitjà, han visitat les nostres instal·lacions al Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna, on hem aportat el nostre granet de sorra fent consciencia d’una alimentació saludables tot recomanant que 5 son les racions d’entre fruites i verdures que han s’han de menjar al dia segons la O.M.S. (Organització Mundial de la Salud).

Aquest projecte educatiu continua sent actual i cada any va guanyant mes adeptes.

Segons les nostres estadístiques:

  • Més del 90% dels alumnes recorden i posen en pràctica després de la visita que han de consumir 5 racions diàries d’entre fruites i hortalisses
  • El 50 % dels pares/mares, diuen que els seus fills/filles consumeixen més fruita i verdura
  • El 90% dels nens i nenes, han introduït, després de la visita alguna fruita o verdura nova a la seva alimentació.

5 AL DIA A L’ESCOLA”

L’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (A.G.E.M) i Mercabarna, compromesos amb la salut dels infants i les seves famílies hem volgut donar continuïtat a la campanya infantil “5 al dia”, adaptant-la al context actual tot seguint les recomanacions i mesures de Seguretat Sanitària.

Així doncs, davant la impossibilitat de realitzar les visites presencials al Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna, 5 al dia s’apropa a les escoles, oferint uns tallers que de forma didàctica, pedagògica i divertida introdueix als alumnes dins el mon de les propietats i beneficis de les fruites i les hortalisses, els hàbits saludables, la alimentació equilibrada i la lluita contra el malbaratament alimentari, d’entre altres.

Aquests tallers, gratuïts, d’una hora lectiva de durada, i que es impartit pels nostres monitors, està tenint una molt bona acceptació.
Ara més que mai, volem estar al costat i donar suport als mestres i formadors col·laborant i aportant el nostre granet de sorra amb l’educació saludable dels infants.

Per a més informació visiteu la web www.5aldia.es o contacteu a través del telèfon 93 556 20 00 i adreça electrònica: agem5aldia@agem.mercabarna.com

5 AL DÍA - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de Frutas y Hortalizas de Barcelona y Provincia
5 AL DÍA - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de Frutas y Hortalizas de Barcelona y Provincia
AGEM

Escrit per: AGEM
Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Provincia
Mercabarna
Barcelona 2021

5 al día - Marzo 2019 - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de frutas y hortalizas
Compartir esto