Amb receptes originals dels blocaires culinaris ChupChupChup, Flavor Cook, Retalls de Cuina i MontseFemCuinetes

L’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM), conjuntament amb Mercabarna, us proposen gaudir dels fruits de la tardor amb aquesta nova guia receptari MenjaTardor! Aquí hi trobaràs les principals fruites i hortalisses característiques de la temporada i, a més, podràs gaudir de les receptes originals de quatre reconeguts bloguers: Sílvia Tarragona, autora de ChupChupChupRecetas, Montse Bertran, la cuinera del bloc MontseFemCuinetes, Jordi Canals i Anna Continente, la parella que constitueix l´ànima de Retalls de Cuina, Xavier Soriano, impulsor de FlavorCook.

El 5 de novembre, es presentava la guia receptari en un festiu acte a la Boqueria. Prop de 1.200 persones, de totes les edats, van gaudir del tast popular de brunoise de fruits de tardor, amb un original amaniment a base d’espècies i polsim de castanya; els tallers infantils i la presentació de receptes a càrrec dels mateixos bloguers i blogueres.

La informació està disponible també a les webs: https://www.fruitsdetardor.com y www.agem.mercabarna.com, on podeu veure i descarregar de forma gratuïta.

PRESENTACIÓ DE RECEPTES DE BLOGUERS

TALLERS INFANTILS

TAST POPULAR

AGEM

Escrit per: AGEM
Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Provincia
Mercabarna
Barcelona Novembre 2022

Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna - AGEM
Compartir esto