Per segona temporada consecutiva, els majoristes de Mercabarna d’aliments frescos tenen el seu espai en el programa En Directe de l’emissora Ràdio 4.  Cada dimecres, a partir de les 11.25 del matí, els majoristes de Mercabarna informen dels millors productes de temporada, en fruita i hortalissa, i també peix i marisc, i carn i aviram. L’objectiu és ser una guia per als oients, alhora de fer la compra, sobre els productes frescos que trobarà al mercat o súper que siguin de temporada, prioritzant la proximitat,  i amb una millor relació preu qualitat.

         A  més, l’al·licients més atractiu d’aquesta secció setmanal és la participació de la xef Carme Ruscalleda. La xef col·labora en aquest programa també per segona temporada consecutiva i  aprofita els productes que recomanen els majoristes d’aliments frescos de Mercabarna per explicar com cuinar-los i també com combinar-los.

Omplir el cistell i menjar millor

El programa, conduït per la periodista Lorena Amo, aconsegueix amb aquesta fórmula oferir una secció amb informació de servei, molt útil i de qualitat per a l’oient. L’audiència obté consells de compra d’aliments frescos dels experts en fruita i hortalissa, peix, carn i aviram, i també com cuinar-los de la mà d’una de les millors xefs mundials.

Idees a dojo per cuinar i combinar

La xef Carme Ruscalleda, amb la seva desimboltura i coneixement del producte i la gastronomia,  aconsegueix en cada programa engrescar aquells qui l’escoltem a fer noves preparacions, o bé millorar aquells plats més coneguts i habituals als menús de casa. La xef ofereix idees a dojo de manera sempre assequible per als cuiners i les cuineres de la família amb els ingredients frescos setmanals recomanats. I és que com diu la gran Ruscalleda “el menjar ens ha d’il·lusionar” . Cosa que, amb els seus consells, és més fàcil aconseguir-ho!

Podeu recuperar els programes i escoltar els suggeriments i receptes  de la Carme Ruscalleda a través del servei on line a la carta de Radio 4

En Directe a Ràdio4 - AGEM - Mercabarna - Asociación de Mayoristas de Frutas y Hortalizas de Barcelona
En Directe a Ràdio4 - Dial - AGEM - Mercabarna - Asociación de Mayoristas de Frutas y Hortalizas de Barcelona

Suggeriments dels majoristes de Mercabarna

Podeu accedir als suggeriments setmanals de productes frescos dels Majoristes de Mercabarna a través de la pàgina web de l’Associació d’Empreses de Mercabarna (Assocome)  i també us podeu subscriure a la seva newsletter. D’aquesta manera rebre els consells cada setmana puntualment. Els consells inclouen també les aportacions més destacades de cada programa de la Carme Ruscalleda.

Fruites i Hortalisses, cada setmana a les xarxes

Recordar també que per part dels Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna, cada setmana a través de les seves xarxes socials – Instagram, Facebook, i Twitter ( @Agem_majoristes)– podeu estar ben informats dels productes de temporada i de proximitat, així com les millors opcions en fruites i hortalisses, per preu i qualitat.

AGEM

Escrit per: AGEM
Gremi d’Empresaris Majoristes de Fruites i y Hortalisses de Barcelona i Provincia
Mercabarna
Data: Setembre 2020

Majoristes de fruites i Hortalisses de Mercabarna
Compartir esto