Et proposem 5 Gaspatxos per a gaudir de tot el sabor de l’estiu

El Gremi Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) ret particular homenatge a la grandesa d’un plat únic

El 21 de juliol se celebra el Dia Mundial del Gaspatxo, una jornada dedicada a un plat estiuenc, saludable, saborós i, per descomptat, universal. El Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) commemora aquesta extraordinària i afí efemèride per segon any consecutiu amb una selecció de gaspatxos, inspirats en la grandesa del plat original a base sobretot de tomàquet i altres hortalisses fresques.

En aquesta ocasió, donada les particulars circumstàncies motivades pel COVID-19, no se celebrarà la degustació popular en mercats municipals de Barcelona, però s’intensificarà l’activitat a través de les xarxes socials i es potenciarà la difusió del receptari “Sabor d’Estiu amb #5Gaspatxos – també accessible en la web www.5gazpachos.com.

Aquest receptari – imprescindible – conté les cinc receptes elaborades, molt acuradament i expressament per a aquesta iniciativa, pels cuiners Pep Nogué i Boglarka Dul.

Una extraordinària i original selecció de gaspatxos

El receptari #5Gaspatxos de l’AGEM proposa cinc receptes de gaspatxo que, a més de saboroses i fàcils de fer, són molt saludables. Les receptes han estat elaboradores expressament per a aquesta campanya pels cuiners Pep Nogué i Boglarka Dul. i combinen fruites, diferents vegetals i espècies que potencien sabor i propietats nutricionals.

Gaspatxo tradicional i la seva versió sense gluten.
L’ingredient clau del saludable gaspatxo tradicional és el tomàquet, que combinat amb l’oli li confereix un extraordinari poder anticancerígen. ( Atenció – Link intern a l’entrada de l’entrevista a Pablo Campra)

Gaspatxo verd.
L’espirulina confereix a aquest gaspatxo un efecte “detox” per a l’organisme, a més de ser molt refrescant

Gaspatxo tropical.
Un plat afrodisíac que augmenta l’energia i la vitalitat. Amb pinya i pebre de Jamaica

Gaspatxo de Remolatxa
La remolatxa és coneguda per les seves grans propietats saludables. Aquest gaspatxo ens recarrega de minerals

I Polo de Gaspatxo Kids
Ideal per als i les nenes de la casa que en general necessiten un sabor més dolç que els adults

Descàrrega el RECEPTARI aquí

AGEM

Sabies què…

L’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província AGEM és una associació formada per empreses Majoristes de Productes Hortofructícoles i que té més de cinquanta anys d’història. Actualment les 148 companyies que operen en el Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna formen part de la AGEM.

Majoristes de fruites i Hortalisses de Mercabarna

Escrit per: AGEM
Gremi d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Provincia a Mercabarna

Data: Juliol 2020

Compartir esto