Et presentem la nova Guia Receptari Març Juny dels Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM) 

A l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i  Hortalisses de Barcelona (AGEM)  no ens aturem.  Per això, torna “De Temporada, Millor” amb una Guia Receptari Març Juny, amb primaverals propostes de la xef Carme Ruscalleda.

Des de l’any 2014,  des del nostre Gremi insistim en el compromís en la promoció del producte de temporada i les seves bondats amb campanyes que inclouen l’edició de receptaris i degustacions populars a mercats municipals. Donar a conèixer a la ciutadania quins són els productes característics i genuïns de cada estació, tant en fruites com en hortalisses, i com obtenir el millor d’aquests productes, un cop a casa, ha estat i continua sent un dels eixos del compromís de l’AGEM amb la ciutadania.

 

Sota el lema “De Temporada, Millor. Més Saludable, Més saborós”,  l’AGEM presenta anualment tres propostes – campanyes d’hivern-primavera, de tardor i estiu – per a la promoció dels productes de cada una d’aquestes estacions.  I en aquest sentit, us presentem la nova  guia “De Temporada, Millor” Març- Juny. Són uns mesos extraordinàriament rics en hortalisses, gràcies a la darreres hortalisses de l’hivern que s’allarguen fins a la primavera – com els festius calçots i les carxofes! – i els propis vegetals del despertar de la primavera: faves, pèsols, espàrrecs, rossinyols i molt, molt més.

La guia, a més, et descobrirà alguns aspectes de la fruites que disposem en aquests mesos, que potser et sorprendran (saps que són els “micacos”? o bé, que si menges els nabius en la seva temporada natural, no tenen gens ni mica d’acidesa …)

Amb les receptes de Carme Ruscalleda

La nova Guia Receptari Març  Juny 2022, compta a més amb una convidada d’excepció, la xef Carme Ruscalleda. La guia recopil.la 6  receptes amb calçots i carxofes, pèsols i faves originals de la gran xef catalana, així com consells per aprofitar bé les hortalisses d’hivern.
Des de l’AGEM ens sentim molts honrats amb les col·laboracions de la xef de Sant Pol de Mar, ja que, a més d’una xef reconeguda mundialment, estima i entén molt bé el món de la fruita i l’hortalissa.

Guía Receptari Març Juny

Més informació y edicions anteriors visita www.deproximitat-detemporada.cat

AGEM

Escrit per: AGEM
Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Provincia
Mercabarna
Barcelona Març 2022

Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna - AGEM
Compartir esto