Dissabte, dia 9 de juliol, i, a més, tast de crudités de temporada i tallers infantils

Barcelona, juliol 2022.– La xef Carme Ruscalleda participarà el pròxim dissabte dia 9 de juliol en la iniciativa, festiva i gastronòmica, MenjaEstiu!, que organitzen el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona (AGEM) i Mercabarna. L’acte tindrà lloc al mercat del Carmel a partir de les 11.30 h del matí i comptarà amb un tast popular de crudités de temporada, tallers infantils i la presentació de les receptes vegetals MenjaEstiu!, a càrrec de la cuinera catalana. Totes les persones assistents rebran un exemplar de la Guia Receptari amb els suggeriments culinaris i gastronòmics de la xef de Sant Pol de Mar.

L’activitat forma part del programa de promoció de les fruites i les hortalisses de temporada que impulsen AGEM i Mercabarna amb l’objectiu de difondre entre la ciutadana els beneficis i avantatges (qualitat, preu, reducció impacte mediambiental, etc.) del consum del productes hortofructícoles en la seva temporada natural. També promou un major coneixement d’aquests productes i de les seves aplicacions a la cuina.

MenjaEstiu!, que tindrà lloc al mercat del Carmel de Barcelona, preveu oferir més de 500 racions de crudités d’hortalisses fresques de temporada (xerris, carabassó, pebrot groc i vermell, pastanaga, etc.) amanides amb vinagreta, recepta de la Carme Ruscalleda. Per als petits se celebraran tallers on descobriran l’essència de l’amanida mediterrània i els seus ingredients característiques com tomàquets, enciams, cogombres, pastanagues, ceba tendra, oli d’oliva, etc. – que es produeixen a comarques catalanes, com el Maresme, el Baix Llogregat o el Bages, etc. Carme Ruscalleda presentarà les receptes vegetals, elaborades expressament per a aquesta iniciativa i tots els assistents seran obsequiats amb la Guia Receptari MenjaEstiu!  El llibret està disponible també a les webs: www.DeProximitat-DeTemporada.cat i www.agem.mercabarna.com, d’on es pot descarregar de manera gratuïta.

Guia Receptari MenjaEstiu!

AGENDA:
Dia: Dissabte dia 9 de juliol, 2022
Lloc: Mercat del Carmel, carrer de Llobregós 149 08032 Barcelona
Hora: A partir de les 11.30.

Per a més informació: Elisabet Carvajal, premsa Majoristes Mercabarna; 646 22 02 68

AGEM

Escrit per: AGEM
Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Provincia
Mercabarna
Barcelona Juliol 2022

Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna - AGEM
Compartir esto