II Gran Tast Popular de Tardor

Dissabte, 10 de Novembre

Les receptes compten amb el toc especial de la cuinera Maria Espín.
El tast es completarà amb tallers infantils “Menja’t la tardor

El pròxim dissabte, dia 10 de novembre, al mercat barceloní del Carmel se celebrarà el II Gran Tast Popular de Tardor, que organitzen els gremis de majoristes i detallistes de fruites i hortalisses de Barcelona, i Mercabarna. La degustació popular oferirà una selecció de quatre cremes tardorenques tradicionals – carabassa, castanya, moniato i bolets –, elaborades amb productes naturals i amb el toc distintiu de la cuinera Maria Espín. Paral•lelament se celebraran els tallers infantils “Menja’t la tardor”. La degustació començarà a les 11.30 del matí i és previst oferir més de 700 racions de cremes acabades de cuinar.

Per segon any consecutiu, el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM), el Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona, i Mercabarna impulsen una campanya per promoure un major coneixement dels fruits més característics de l’estació i els avantatges de consumir els productes de temporada.

La iniciativa, sota el nom de “Temps de Superfruits”, consisteix en l’edició d’una Guia de Tardor, que es distribuirà als mercats municipals de Barcelona fins a final de novembre, el Gran Tast Popular de Tardor, el dia 10 de novembre i els tallers infantils “Menja’t la tardor”, el mateix dia.

Cremas de Otoño - Degustación - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de frutas y hortalizas
Crema de boniato - Cremas de otoño. Imagen de AGEM
Cremas de Otoño - Degustación - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de frutas y hortalizas
Crema de Castañas - Cremas de Otoño - Imagen de AGEM

30.000 exemplars de la Guia de Tardor

Els fruiters i les fruiteres dels mercats municipals de Barcelona lliuraran als seus clients la “Guia de Tardor” amb informació sobre les principals fruites i fruits de temporada – castanyes i moniatos, raïm, xirimoies, caquis, bolets, carabasses, magranes i codonys-, els seus orígens, consells per triar i conservar millor aquests aliments. També inclou les receptes de les cremes tardorenques. En total s’ha fet una edició de 30.000 exemplars i es distribuiran fins a final de novembre.

Acte central, Gran Tast Popular i Tallers Infantils

L’acte central de la campanya serà el dia 10 de novembre, amb la celebració del II Gran Tast Popular de Tardor. En aquesta ocasió la degustació serà de cremes tradicionals amb ingredients de la temporada. Més de 700 persones podran tastar les diferents cremes acabades de fer. Paral•lelament a la degustació, se celebraran els tallers infantils “Menja’t la tardor”. Aquí, els més petits descobriran quins són els principals productes de temporada que es troben als mercats catalans i podran fer-se fotos en un gran photocall en companyia de “Paco, El Moniato”, “Teresa, La Carabassa”, “Anna, La Magrana”, i “Sara, La Castanya”, grans protagonistes de la tardor. Els petits també aprendran com desgranar fàcilment una magrana sota les indicacions dels monitors.

Descarrega’t aquí el pdf amb la informació i receptes (4,8mb)

Cremas de Otoño - Degustación - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de frutas y hortalizas
Crema de Bolets - Cremas de Otoño - Imagen de AGEM
Cremas de Otoño - Degustación - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de frutas y hortalizas
Crema de Calabaza - Cremas de Otoño - Imagen de AGEM
II Degustació Popular - AGEM - Mercabarna - Mayoristas de frutas y hortalizas

Consulta i descarrega’t totes les receptes, d’aquesta i passades edicions a …

Rercorda!!

II Gran Tast Popular de Tardor – i tallers infantils.
Dia: 10 de novembre 2018.
Lloc: Mercat del Carmel, carrer de Llobregós, 149 (08032 Barcelona)
Hora: 11.30 h

AGEM

Escrit per: AGEM
Gremi d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província
Mercabarna
Dades: Octubre 2018

Els Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna - Molt a prop teu
Compartir esto