CIRCULAR N 1171

Taxa Addenda Titol Parada
Circular nº : 1.171

Barcelona, 20 de maig  de 2015.

Per la present els informem que, TOT I QUE MERCABARNA, S.A. NO HA FET AVÍS PREVI A l ’ AGEM , els que ja  heu  signat  la  sol·licitud  de  l’addenda  del  títol  (per l’ampliació del termini de les autoritzacions fins setembre de 2037), haureu rebut en el dia  d’avui  o  rebreu  en  els  propers  dies,  resolució  favorable  de  l’Ajuntament  de Barcelona junt amb la factura emesa per Mercabarna, S.A., per import de 283,32.-€ + IVA , és a dir, per un total de 342,82.-€ , import que resulta de l’aplicació de la vigent ordenança fiscal de Mercats.

Aquesta factura us serà carregada al vostre compte corrent a partir del proper 19 de juny en endavant.

Us remetem còpia de l’ordenança fiscal a on es regula aquesta taxa.

Si us plau notifiqueu el contingut d’aquesta circular al vostre comptable per tal d’evitar més confusions.

Els que encara no heu signat la sol·licitud de l’addenda ho rebreu més endavant. La Direcció de Mercabarna contactarà amb vosaltres per a la signatura corresponent.

Si alguna empresa encara no ha portat la documentació (escriptures, DNI de l’administrador, etc..) a les oficines de l’AGEM, si us plau contacteu amb nosaltres.

Per qualsevol consulta podeu trucar a les oficines de l’AGEM (Pavelló “G”- 2na planta- Tel : 93.556.20.00 – Tel. Intern: 2000), o be a Mercabarna – Comptabilitat (Tel. Intern : 3000 – Tel : 93.556.30.00).

Atentament,

 

LA JUNTA DIRECTIVA